Slatki limun kolac

Izazov 2: TALAS UKUSA

Marina Jevtic

Priprema:koru mutiti sa 3 kasike ostrog brasna,3 kasike kokosovog brasna,4 kasike secera u prahu,100 gr otopljenog putera,20 gr Olitalia aromatizovanog ekstra devicanskog ulja sa limunom,3 kasike ekstrakta vanile,2 cela jajeta,2 kasike pavlake.Sve sjedinjeno sipati u kalup premazan Olitalia aromatizovanim uljem sa limunom. Krema:mutiti zicom (mutilicom) kremu sa 200 gr krem sira,3 cela jajeta,2 kasicice ekstrakta vanile,5 kasika prah secera,100 gr otopljenog putera i 20 gr Olitalia aromatizovanog e.d. maslinovog ulja sa limunom.Kremu preliti preko kore.Peci u zagrejanoj rerni na 160c oko 40 minuta.Ohladjen Limun kolac seci na trouglove i posluziti na tanjiru uz dekoraciju Olitalia klasicnog balzamovog preliva.Prijatno!