La traviata

Izazov 4: ZAKUVAVANJE U STILU

Marija Trajković

I ove nedelje sam inspirasana ljubavlju napravila jedno romantično jelo :3 Kao što vidite na tanjiru srce, pored njega čaša belog vina, lančić i ruža. P.S. Morate imati decka ili muža koji će Vam spremiti ovo. Hahaha, šalim se :D Evo ja kao večita samica sam ovo pripremila sama sebi :) Zapamtite da na prvom mestu treba voleti najviše sebe i dati malo sebi oduška, a sve ostalo će doci u svoje vreme :) Inače spremila sam Conchiglie Pastu i malo mesa i dzigerice u skrami. La traviata po Pučinovoj operi gde je i posle svega, Alfredovo srce zauvek pripalo Violetti. <3 Sastojci: Conchiglie testeninu So Biber Maslinovo ulje Meso Paprika Paradajz Crni luk Beli luk Origano Spanać Sir Priprema: Conchiglie testeninu skuvati u slanoj vodi, potom je ocediti i propržiti na ulju 2-3 minuta. Zatim je servirati na tanjir, a odozgo dodati pire od paradajza. Odozgo staviti prethodno priremljeno meso isečeno na kockice prženo u ulju zajedno sa komadićima paprike, paradajza, crnog i belog luka, začinjeno biberom. Posoliti origanom. Kao dodatak poslužiti i mešanu salatu od spanaća i sira. Uživajte!!