Kanelone za dvoje

Izazov 3: MUZIČKA KUHINJA

Igor Ivančov

Sastojci: Za Kalnelone100g brašna, 2 jaja, so, voda Za fil: maslinovo ulje, 200g mešanog mlevenog mesa, 250 g spanaća. crni luk, origano, peršun, 2 kašike prezli, so,malo maslaca i kačkavalja. Priprema: Od brašna, jaja, vode i soli izmešajte testo kao za palčinke. Ostavite 2 sata da miruje, a zatim ispecite tanke palačinke. Mleveno meso, crni luk i spanać propržite u maslinovom ulju zatim dodajte paradajs sos, prezle, izmešajte i ostavite da se ohladi. Kad se ohladi premažite palačinke, uvijte ih i stavite u podmazanu vatrostalnu činiju, prekrijte listićima maslaca i rendanim kačkavaljem. Pecite ih u rerni na 200 stepeni 15 minuta. Uz dobru muziku i Olitalia maslinovo ulje pravo je uživanje spremati kaneloni, a kad znate da je ova večera samo za dvoje to je dodatna motivacija! Prijatno i uživajte!