Pasta Ala Dixy

Izazov 2: TALAS UKUSA

Dijana Popovic

Sastojci: 1 pakovanje šupljih krupnijih makarona 500 gr pilećeg filea mesa 1 veća glavica crnog luka 200 gr šampinjona 3 čena belog luka so i biber maslinovo ulje 5 listova svežeg bosiljka 150 gr kačkavalja 5 jaja 2 čaše kisele pavlake 2 dl neutralne pavlake 1. Propržiti crni luk na ulju. Dodati šampinjone isečene na listiće i mleveno meso. Dodati beli luk, so po ukusu, biber i sveži bosiljak. 2. Makarone obariti 2-3 minuta. Puniti pripremljenom smesom i slagati u podmazanu vatrostalnu činiju. 3. Umutiti jaja sa pavlakom i preliti preko kanelona. Preko toga sipati neutralnu pavlaku , zatim narendati kačkavalj i 5 minuta zapeći u rerni.